tomboy013#12
A WP teljesen más irányvonal mint a többi rendszer ezért is nagyon jó, ez ad egyfajta egyéniséget a Nokiának ha csak ezzel adja ki a telefonjait. Milyen lenne ha lenne iPhone Androiddal? Gagyi...
donceleger: Érdekes hogy azt mondod a Droidra hogy fagyós szar csak mert a symbian se különb, meg az N8-on se repeszt a rendszer. A kamerakezelése az tényleg nagyon jó mert összehasonlítottam az N95 kameráját az Omnia 7-el és azt kell mondjam hogy a régi N95 még most is üti a Samut kamera szempontjából. Meg azt mondod mazoisták azok akik symbiánról WP-re váltanak? Szerintem meg pont fordítva van. Lehet hogy még most is hiányzik alapfunkció a WP-ből de ami van benne az messze jobban használható a többi rendszer megoldásától. Sokkal egyszerűbb megtalálni valamit a menüben amit keresel, az integrált közösségi oldalak is nagyon jól meg vannak csinálva, irdatlan gyors a rendszer igényes menüanimációkkal. Mikor ráböksz egy tile-ra nem az van hogy vársz és utána beugrik a következő képernyő hanem szépen ellapozódnak. Ez lehet nem tűnik nagy dolognak, de a felhasználói élményen nagyon nagyot dob és élvezet lépkedni a menüpontok között. Ezt más rendszernél még nem tapasztaltam.