Szefmester#10
Én is egy 5 éves telefont használok, de még ennek a tudását sem használom ki max 20-30%-ban (SE P910i). A feltöltés meg nálam is az éves 2-3 alkalommal 5eFt De a 3 is csak akkor ha véletlen eljutok nyaralni, vagy mobillal fizetek valamire. :D
De az emberek mindennel így vannak ahogy a cikkben írták, nem csak a mobilokkal. Az autókkal is, és ott a költségek miatt még durvább a helyzet. Sokan lenéznek hogy jogsim sincs (de kresz versenyeken jó helyezésekkel szerepeltem fiatalként), és próbálnának rábeszélni hogy csináljam meg, mert az autó az fontos, ő is most akar majd venni újat... Aha persze... fontos... nekem... had tudjam már én. De pont az ilyenek miatt elkezdtem lejegyzetelni hányszor mondtam hogy jó lenne most egy autó. 2010 - 8 alkalom, 2011 - 7 alkalom. Tényleg rendkívül fontos lett volna.
Tuti ha valaki autót akar venni akkor legyen valami bömbi vagy nyaudi, hiszen az a jó.. nem az ami elvisz A-B távolságon, és olcsó fenntartani. Kell a kényelem is... Max a túlzott kényelmességben bealszik a volán mögött nagy sebességnél (hiszen az is fontos ám, hiába van sebességhatár!) és csattan valamin, jobb esetben nem egy másik autóson.