• Papichulo
    "Nem írt volna, volt egy kész szoftvere, amit felajánlott a Sony-nak, akik azonban ezt lazán visszadobták. Ezután kezdett bele önálló hardver tervezésébe az MS és így született az XBOX."

Akkor most mar nem ugy volt, hogy "az MS nem volt hajlandó átadni a szoftverét senkinek, inkább csinált hozzá egy hardvert"? :)

Raadasul honnan van ez az egesz? Hol lehet olvasni errol? Link?

"A sony ugyan magát a rendszert visszavágta, de érdekes módon ezután a megjelenő termékében újításként megjelent a hálózati csatlakozás lehetősége, ráadásul elég hasonló módon, mint ahogy a számukra bemutatott MS szoftverben volt. Ebből akkor mentek is a pereskedések."

Akkor gondolom konnyeden fogsz is tudni talalni errol informaciot a neten... nekem nem sikerult!

"HIVATALOS Sony PS4 honlapot: http://www.ps4playstation4.com/"

HIVATALOS SONY OLDAL??? Jesszusom... ez egy fan-made oldal! Honnan veszel ekkora baromsagokat? Ha ezzel nem ertesz egyet, akkor bizonyitsd be, hogy ez hivatalos oldal. A sony.com-on EGYETLEN SZO SINCS a PS4-rol, na es annal hivatalosabbat nem tudsz mutatni!

Azonkivul hol vannak az allitolagos hivatalos infok a next-gen XBOX-rol? Hmmm?

"Hát igen, így is ki lehet forgatni a dolgokat, ha én tényeket hozok fel arra, hogy miért igaz az állításom, hogy a többi gyártó messze el volt maradva technikailag a Sony-hoz és az MS-hez képest... Hát tudod mit, én meg ezt a módszeredet találom undorítónak..."

Ahhoz az MS-hez kepest aki meg egyaltalan nem is hozott ki konzolt?
    Ez amugy mar egy akkora ignoratio elenchi a reszedrol, hogy minositeni sem tudom. Azt kene mindossze bebizonyitanod, hogy az MS OS-t akart irni/ajanlani/megtartani a Sony-nak, nem pedig, hogy a Dreamcast es az N64, mennyiben volt erosebb vagy gyengebb a PS2-nel, ugyanis en sehol sem allitottam, hogy ezek jobbak lettek volna - arra utaltam, hogy ezek is globalis szereploi voltak az akkori konzolos torteneseknek. Magyarul te meg egy straw man-t is csinaltal a red herring-edbol... ez szamomra nagyon humoros igy mar :)

"Igen, ez gyönyörű meghatározása a SZOFTVERKOMPATIBILITÁSNAK"

Nagyon probalsz menekulni. Ez allitottad: "Az MS rendszere, amellett, hogy Windows kompatibilis volt[...]"

Mivel a Windows az egy software, ezert ezzel kapcsolatban software kompatibilitasrol beszelunk. Vagy ha neked azt mondjak, hogy kihoznak egy Android kompatibilis telefont, akkor te arra gondolsz, hogy itt halozati kommunikaciorol van szo? Oszinten!!!

De mondom, ha annyira biztos vagy magadban, akkor probald fel az ervelesedet itt az SG-n egy masik forumban. En nem fogom megtenni helyetted, mert nem akarlak lejaratni teged, de kivancsi leszek az eredmenyre.

"Nem az Atom procik hibája az, hogy nem lehetett őket használni, hanem a barkácsolt Win7-é."

Mar mondtam parszor, hogy porogj le errol az ARM kerdesrol, de tudod mit, az Atom CPU-kal szerelt tabletek a vilag kozepe?! OK? Az osszes tobbi ARM-os szutyok meg csak egy utangondolas... elegedett vagy? Kinevezlek az Atom kiralyanak? Sot, a Molekulak csaszaranak is, csak, hogy jo napod legyen! :)

"Erre ismét csak azt mondhatom, hogy ki kell várni, mit fog tudni a Win8."

Mi olyasmit tudhat majd, amivel a jobb click+drag mukodni fog? Amivel a ctrl+click mukodni fog? Amivel a mouse-over mukodni fog? Mindezt ugy, hogy az ne menjen a produktivitas rovasara? Hogy a pixelpontos vezerlesrol es az altalam korabban felhozott tobbi dologrol mar ne is beszeljunk...

"A Win7-es tablet alatt futottak az asztali progik, ugyanis az érintő képernyőt simán lekezelik mutató eszközként (minthogy valamilyen szinten az is), akárcsak az egeret."

Dupla jobb clicket hogyan kezelik le ezek? Vagy az egyszerre torteno bal+jobb click-et? Soroljam meg ezeket?

"Viszont fel lehet rá tenni az AutoCAD-et és lehet vele bemutatót tartani a kedves ügyfeleknek, be lehet rajta jelölni, hol és milyen változtatásokat igényel a kedves ügyfél, stb. "
    Sokkolni foglak, ezt meg az iPad-del is meg lehet tenni: http://itunes.apple.com/us/app/autocad-ws/id393149734?mt=8
    Es allitom, hogy ezzel a klienssel mindezt jobban meg lehet csinalni, MIVEL TABLETRE OPTIMALIZALTAK!!!

"Valóban, nem arra készül, hogy felváltsa a notikat vagy az asztali PC-ket,"

En mindossze annyit probaltam bizonyitani, hogy a Win8 legacy kompatbilitasa (nem adathozzaferes halozaton keresztul, hanem a "software-kompatibilitas" fajta :))) ) nem jelent automatikus piacvezetoi statust, mivel csak korlatozottan lesz hasznalhato. Hiaba fog esetleg futni rajta az osszes korabbi program, ha ezek nem lesznek normalisan es kenyelmesen iranyithatoak. Ezt mar leirtam igy parszor, de csak nem tudod megerteni...