• Balumann
    #436
    "Ez a 105-ös aztán kimerítő válasz volt a felsorolt pontokra.
    Kb 1-et érintett. "

    Nem az volt a "kérdés", hogy mennyire volt kimerítő szerinted a válasz, nemis az, hogy hány hozzászólással később reagált rá. Azt mondtad, "sose állt neki egy evolúció hívő sem, hogy megvitassa".

    "Miért nem próbálsz meg magad előhozakodni cáfolatokkal, miért ezeket a más által írt gyenge próbálkozásokat linkeled?"

    Minek? Te mindent figyelmenkívül hagysz, ami nem tetszik, vagy nem a te álláspontodat erősíti (rengeteg dologra nem reagáltál). Itt is pontosan arról van szó, felsorolsz 8 mechanizmust, ami látszólag gátolja az evolúciót, millió másikat ami miatt meg mégis működik, figyelmenkívül hagysz. Én nem vagyok biológus, nem tudom neked ezeket elmagyarázni, nem is tudok pontosan mindent, bár ha tudnám se tenném így, mert az alapját sem érted.
    Másrészt az itteni vita alapján az is jogosan merül föl bennem, hogy te is nagyon jól tudod, hogy működik az evolúció, csak jobbnak látod ha hülyíted az embereket. És ez meg is magyaráz sokmindent, amit a vita során elkövettél.

    "De felejtsük el a múltat. Vitázni bármikor hajlandó vagyok, kivéve, ha valaki nagyon rááll a hülyézős, trollozós vonalra."

    Te egy hülye troll vagy, épp elégszer bizonyítottad, hogy semmi értelme vitatkozni veled. És én itt be is fejezem, és nagyszerű lenne, ha a többiek se szólnának többet hozzád (sőt az ideális az lenne, ha kiraknának a fenébe innen).