wf
  • Sunrider924
    #273
    Arsenalba ahol a warframet meg a fegyvereket allitod be ott lent van alulrol a masodik a listan a gear, onnan kapod a hozzaferest a spiralhoz. Ide szoktak rakni a jatekosok a tobbi cuccot is ami szukseges, lesznek majd energia, hp es shield visszatoltok - ezeket azt hiszem csak klanbol tudod kiszedni, meg kulonbozo specialis kulcsok stb
    Amikor a spy missionbe feljon a konzol kozepen lent van egy nagy gomb es alatta a gyorsbilentyu ami aktivalja, alapbol ez az Y de ha neked jobban tetszik egerrel ra tudsz nyomni a nagy gombra.
    Klanba erdemes jelentkezni mert kismillio dolog csak onnan szedheto ki, warframek, fegyverek tervrajzai meg mas hasznos cumo mint a visszatoltok. Namost van lehetoseg szoloba is klanozni ha ugy iteled meg hogy nincs kedved szocializalodni mas jatekosokkal vagy csak az idobeosztasod nem engedi. Ezt olvasd vegig, ha solo klant csinalsz akkor mindent magadnak kell majd kifejleszteni, nyersanyagkoltseg meg satobbi, ha mas klanhoz csatlakozol akkor mar lehet hogy mind ki van fejlesztve neked csak a tervrajzokat kell megvenned.
    Nem tudok konkret magyar klanrol de sok HUN nevezetu jatekossal szoktam osszefutni publicba vagy siman csak jo magyaros neve van az illetonek.