John Wayne#27
Hát, még a Note-om is elég friss, pár napig használtam Gingerbread-el, aztán már jött is ki az Android 4.0 (direkt így időzítettem), összességében vagy 2 hete van meg, és nem nagyon játszok vele, az a két játék amit 2 percre kipróbáltam nagyon gyors volt. De nyilván hosszú órák alatt jönnének ki a problémák.
A Note kicsit lassabb lett 4.0-val egyébként, de még mindig nagyon jó a válaszidő, lagot nem nagyon tapasztalok (De eddig csak böngészés, gmail, facebook, meg e-book olvasók, szóval annyira azért nem hajszolom túl). Meg ami nem kell, azt kikapcsolom, szóval nem fut ezer progi a háttérben, ha nem használom, akkor bluetooth, wifi is kikapcsolva. Apropó, a wifi elég gyorsan szívja az aksit, ha be van kapcsolva, inkább mobilnettel használom.
Összességében én imádom a Note-omat, de telefonnak nagyon bumfordi, én főleg internetezésre meg ebook olvasónak használom, én stylus párti is vagyok, szóval ezt nekem találták ki. Egyelőre az Android mint oprendszer is nagyon bejön, nyilván nyúznom kellene pár hétig/hónapig egy Iphone-t meg Ipad-ot, hogy jobban lássam a különbségeket, nekem a flash is szempont volt pl.