• John Wayne #21
    Biztos nagyon ütős ez a telefon, bár ez a cikk egy icipicit leszólja. Szerintem egy Galaxy S sorozat egy hatalmas dobás. Nemrég volt a kezemben egy Iphone 4S, és valahogy nekem nem hozta azt a minőségérzetet, dacára hogy jó kis telefon. Azt a sebességet sem. Persze ízlések és pofonok, van akinek nem jön be a Galaxy, van aki meg értetlenül nézi mit esznek ezen az Iphone-on.
    Nekem egy Galaxy Note van, az már nem nevezhető telefonnak, inkább egy minitablet, amin lehet telefonálni is, az gyengébb, "csak 2 magos" 1.4-es procival és nagyobb kijelzővel is elég meggyőző teljesítményt nyújt. Ha az árat nézzük, hogy a Galaxy S3 az Iphone 4S-el van nagyjából egy szinten. A használhatóság tekintetében meg az már egyéni preferencia, hogy ki mire akarja használni, és mekkora kijelzőt mer bevállalni, az S3 sebességben nyilván könnyedén lehagyja a 4S-t, de a különbség nem zavaró szerintem, a 4S is elég "reszponzív" a 800 MHz-s procijával. Ha választanom kellene a két teló között én az S3-ra tenném egyébként a voksomat, igaz olyan még nem volt a kezemben, de nem hinném, hogy gyenge minőségű volna. A saját Galaxy Note-omhoz képest bevallom az Iphone 4S kicsit gagyinak és lassúnak tűnt, de nyilván egy tabletet hasonlítottam egy telefon méretű és gyengébb hardverrel szerelt készülékhez, amit csak futólag volt alkalmam használni, tényleg csak pár alap szoftver (böngésző, térkép), erejéig. Meg nagy lapát kezeim vannak, tehát az S3 mérete még bevállalható. Szoftverileg meg szerintem nagyon hasonló élményt nyújt egy 4.0-s Android, mint az iOS.