Posztapokaliptikus RPG.
  • wedge31
    #1
    Ötven évvel ezelőtt, 1962-ben a kubai rakétaválságot csak erővel tudta megoldani a Szovjetunió és Amerika, sajnos ez az egész világra kihatással volt, ugyanis félelmetes nukleáris háború tört ki. A Föld teljes felszíne lakhatatlanná vált, ám ez a Szovjetuniót csöppet sem lepte meg, számoltak ezzel az eshetőséggel is. Felépítettek egy komplett föld alatti világot, ahova az 1962-es háború után lemenekítették az egész nemzetet, a fegyverkezést pedig ott folytatták, ahol az abbamaradt.

    A főszereplő egy - egyelőre - névtelen szovjet tiszt, aki ott volt az 1962-es bombázás során, tehát legalább 68 éves lehet. A játék egy alternatív valóságot vetít elénk, ahol semmi sem úgy alakult, ahogy annak kellett volna. Pobedograd (Új Moszkva, vagy Victory City) lakói bizonytalanságban élnek, nem tudni, hogy mit hoz a holnap, vagy akár csak a kora délután.

    Nagyjából ennyit tudni az új RPG-ről, melynek első videóját lentebb megtekinthetitek. A megjelenés csak jövőre lesz esedékes PC-re. Konzolos változatokról nem szól a fáma -thesource.hu