• NimKorko
    #64
    Egyáltalán itt tudja valaki, hogy mi a különbség a baktérium és a vírus között? Ellenszer vírusra nincs, mivel az csak egy fehérjék által hordozott genom, ami beépül az emberi DNS-be. A baktériumnak van sejtfala, amit ha szétküldessz akkor elhal. A vírusnak nincs. Amúgy is az emberi DNS lánc, ha jól emlékszem kb 20%-a vírusokból visszamaradott genetikai származékot tartalmaz, mivel a kivágódás nem pontos, mert a vírusok ilyen-olyan szabályozása gyakorlatilag szar.

    Ha ellenszert akartok akkor kaptok majd vele együtt egy autóimmun betegséget is, ugyanis ha beépül a sejtjeitek genomjába akkor gyakorlatilag a saját sejtjeiteket kell elpusztítania a fehérjéknek.

    Középiskolás biológiából 1-es mindnek aki ilyen hülyeségeket ír. De naplónyi.
    Ha megtalálták, hogy mutálódhat levegőben terjedő változattá akkor legalább, ha létrejön egy hasonló változat ki tudnak indulni valahonnan, hogy oltás legyen ellene. Az oltás meg nem egyenlő azzal, hogy nem kapod meg, hanem megkaphatod, de akkor már felkészült a szervezet, hogy ha találkozik azzal a fehérjetípussal ami hordozza ezt a vírust akkor ki tudja védeni. A dokik meg csak azért adnak antibiotikumot a vírusfertőzések mellé, hogy ne kapjál még be bacit is, csak ennek mellékhatásaként gyengíti a védekezőképességet vírusokkal szemben.