• mousee
    #26
    Igazából nem teljesen mindegy hogy melyik népből származik valaki? Baromira nem attól függ, hogy ki vagy, hogy milyen a bőrszíned, vagy épp az, hogy ki(k)ben hiszel, vagy épp tagadod a létét.

    Az ha valaki egy mocskos szemétláda dög, az nem a fentiektől függ, hanem attól, ahogy viselkedik. Nekem is van cigány -mert így hívják őket, miért gáz ezt kimondani?- barátom, aki iszonyatosan okos, főiskolát végzett, és becsületesen él, és sajnos találkoztam olyan cigánnyal, aki anno betörte az orromat, csak mert hosszú a hajam. Ettől függetlenül nem az összes lesz szemét, meg elítélendő, hanem az az egy. Ugyanez vonatkozik minden más népre. Legyen zsidó, magyar, cigány, örmény, néger, kínai, japán... kit érdekel? Nem az határoz meg ahonnan jöttél, hanem az, ahogyan élsz.

    A fő genyóládák a vezetők, akiknek a kezében összpontosul a hatalom, és ezáltal irányítják a sok birkát, azok meg mennek hogy szemét ez meg az, és törnek zúznak. A mentelmi jogokat, és a rangbéli megkülönböztetéseket kéne eltörölni a törvénykezéskor, igenis ha valaki bűnt követ el, az kapja meg a büntetését, akár celeb, akár elnök, akár átlagpolgár.

    Az egész politika is ezért hülyeség úgy ahogy van. Aki oda eljut, hogy hatalom kerül a kezébe, az már bele fog olvadni a fenti kis elitbe, és pontosan ugyanazt fogja csinálni mint a másik (lopni), csak épp más elveket hangoztatva. Csak arra jó az egész, hogy az embereket, akiknek alapvetően semmi bajuk nem lenne egymással, egymás ellen uszítsa. Undorító.

    És csak hogy ontopik is legyek:
    Amerika bekaphatja. Mi az, hogy neki szabad, másnak meg nem? Amit ők művelnek, az a terrorizmus, pusztítanak, üzletelek, ártatlanok ezreit mészárolják le csak azért, mert ebben van a pénz...