Olyan játékokról vélemények amikkel most játszottunk.
  • Calver
    #95
    és akkor még egy, bár lassan már úgy érzem magamban beszélek

    Giana Sisters: Twisted Dreams - ???/10
    nem én vagyok a célközönség attól tartok. a célközönség szereti a platformereket, kontrollere van, és szopni akar. igazából első kettő opcionális, utolsó nem. és nem kicsit akar szopni, hanem úgy, mint az a bizonyos vadász, a játék szerint csak ezért jön. de tényleg. kezd egy sima egyszerű kis platformerként, aztán pár pálya alatt kb eléri a nehézség a "fejjel a kőfalnak, amiből tüskés műpéniszek állnak ki" szintet, és amikor a kétlábú már lassan egy órája szenved a második bossal (eddigre már a "mű" rész kiveszik, és mind egy igen kanos Ron Jeremy-hez tartozik, arccal együtt), miközben századmásodperces időzítésen áll vagy bukik a dolog... na maradjunk annyiban, h itt hagytam inkább rá.

    viszont, h pozitívumot is említsek: ki-bebaszottul gyönyörű, elképesztően jól néz ki a két világ közötti váltogatás, kifejezetten vicces a lebegés/pattogás, és a zenétől miniorgazmusai leszek a kétlábú fülének, ráadásul ahogy váltogatsz világok között, az is vált veled, de csak a hangszerelése, és... kurvajó. tényleg.

    ha ehhez játszható is lenne, és nem azt tették volna meg a kedves alkotók célnak, h vért hugyozzon a játékos, még kifejezetten jó is lehetne.