Olyan játékokról vélemények amikkel most játszottunk.
  • Calver
    #60
    Sleeping Dogs - 8.5/10
    sandbox, Hong Kong, mókás pofozkodás és harcrendszer, jó történet, számomra szimpatikus arcade vezetés, és gyönyörű színes, nem tipikus szürkés-barna fos. baromi szórakoztató, remek élmény volt, még ha itt-ott ki is lóg a lóláb.

    Icewind Dale 2 - 7.5/10
    nem egy mai gyerek, de az Infinity Engine még mindig gyönyörű dolgokra képes, főleg úgy h az UI sokat javult Baldur's Gate 2 óta. mókás kis taktikai RPG, főleg ha az ember "minimalista" csapattal tolja, elődjével ellentétben nagyon mágiacentrikus, és a leghatékonyabb harcstílus... nos, mindent felrobbantani. csöppet rosszul idomul modern idők rendszereihez, szerencsére vannak hozzá bőségesen bugfixek, de sajnos még így sem tökéletes. a történet, bár másodlagos, hajlamos idővel csöppet katyvasz lenni, ahol a kedves karaktereink értelmetlenül mennek egyik helyről a másikra - mentségére szóljon, h harcra van kihegyezve. egy-két helyen kurvára és fájdalmasan leül - főleg mikor egy karakterrel kell harcolgatni, azok a részek egy foghúzáshoz hasonlítanak. sokat dobott rajta, h megtaláltam a számomra kézreálló és szórakoztató csapatot.
    summázva: akiknek bejött első része és BG2, valószínűleg ez is be fog. nem rossz, de nekem az első része jobban tetszett.