• TrSzGabesz
    "Szóval, ha aszpartam fogyasztása után mindig rösszul leszel, akkor emeld fel a segged, és húzz el az orvoshoz! Én nem vagyok orvos, de mi van akkor, ha a szervezeted cukornak érzékeli, és inzuéinnal leszabályozza a vércukorszinted és azért vagy rosszul? Lehet ez egyfajta cukorbetegség, vahy akárminek a tünete is. Talán csak egy alergia, de lehet komoly is. Mondom, egy mentősnél gyakori letakarni valók az olyan emberek, akik ezzel meg azzal a kis tünettel minek is fordulnának orvoshoz..."

Kösz a tippet! Ugyan nem az írásod nyomán, de korábban voltam vérvételen, többféle vizsgálatot kértem. Minden rendben volt. Sajnos az orvosokat érintő tapasztalataim nem éppen rózsásak. Sokszor rángatják az embert hónapokig tartó kivizsgálásokra, hogy megállapítsák, nem találják a baj forrását. Azért az ember feleslegsen nem szereti magát stresszelni, ugráltatni hónapokig, hogy utána ilyet mondjanak neki. Nem mondom, hogy minden esetben, de a mentős ilyenkor jön takargatni, utána meg lehet, hogy az áldozatot hibáztatja. Persze most ezt nem vitának szántam. Csak jeleztem, hogy igen is, az orvosokon is sokszor múlik sok minden. De ez már eléggé offtopic :)