• gombabácsi
    a kérdéseidre a válasz az alábbi beszélgetésből kiderül

Scott és a forgatókönyvíró beszélget:

S: Mi ez amit itt olvasok? Te normális vagy? Mi az, hogy leveszik a sisakot??? Agyam eldobom!

L: Na és mi a bajod vele?

S: Hát még kérded is? Eszednél vagy? Komoly kutatók nem csinálnak ilyen baromságokat! Csak a laikus hülyék csinálnak ilyet, de azok meg nem jutnak el másik bolygóra!

L: Pontosan! És a filmet laikus hülyéknek csináljuk. Így jobban bele tudják élni magukat, hiszen ők is levennék a sisakjukat! Tehát úgy fogják érezni, hogy ők vannak a filmben!!!

S: Hm... Erre még nem is gondoltam. És ez beválik?

L: Naív barátom, nem emlékszel a Lost-ra? Hány része is volt a Lost-nak? Hahahaha. És a nézők élvezték. Érted? Élvezték és kétpofára habzsolták az egész sorozatot. És a végén se volt olyan nagy balhé amikor kiderült hogy egy fos az egész.

S: Hm, nem láttam a Lost-ot, de most így ahogy mondod, meg kell néznem... Sokat kell még tanulnom tőled azt hiszem.

L: Igen! És eljött az idő, hogy az ilyesmit a mozifilmekbe is bevezessük. Hidd el, a nép élvezni fogja. Senki se fog problémázni ilyen alapvető bakikon, néhány idősebb hülyén kívül, akik annyira hülyék, hogy egy film szereplőibe nem önmagukat, hanem az oda illő szereplőt képzelik bele.

S: Hm. Hát én elég öreg vagyok, és sok film van a hátam mögött... hogy nem jöttem én erre rá? Zseni vagy!!!

L: Tudom. :) Lost. Lost. Gollam. Gollam. Lost.

:)