• NEXUS6
    Szerintem sem sikerült jól a film. Nem találta el, hogy ez egy filozofikus sci-fi, vagy akció-horror akar lenni. Nagy hiba volt, hogy megpróbált mindkettő lenni egyszerre.

A filozófikusra, ott a Kapcsolat c. film, majdnem hasonló sztorival, eksönnek, meg az Aliens. A filóshoz több kidolgozott, hitelesnek tűnő karakter kell. Itt volt 1 az az 1, a robi. Mindenki más felejthető volt. Ja meg egy tényleg jó, némi meglepetést tartalmazó, lehetőleg tudományos hátterű sztori sem árt.

Ha akció akart lenni, akkor az viszont volt a végén dögivel, de ott is hiányzott a koherencia. De addig meg nem sok minden volt, néha unatkoztam. A végén egy nagy kapkodós katyvasz lett, még kevesebb élethúséggel, mint addig pl. egy császározás után nem rohangál az ember, pláne ha nő, szerintem, bár nekem még nem volt ilyen műtétem.

Szal a film az AvP filmek-képregények szintjén maradt, még ha látványilag persze szépen magasabb szinten is hozott egy ilyen szintű sztorit. De összességében olyan mint a villanymozdony a rozsmezőben, félresiklott.