• IXEMGabeo
    #279
    67. szinten, 1853-as sebzésű boxerrel, soti, sniper és különféle fegyverek és vagy többszáz robbanó anyag használatával kivittük coopban a Riptide-ot.

    Elején úgy tűnt jobb ez a Riptide minden szempontból, de aztán ahogy haladtunk előre annál nagyobb csalódás lett tömérdek buggal és hibával. Ahogy tomsolo írta könnyebb is az egész sokkal több pénz felszedhető, sokkal gyorsabb regeneráció, amik az előnyünkre válik. Ellenfelek voltak jócskán és sikerült a screamerrel és a wrestlerrel is "újítani", azért verhetőek voltak. Fegyverekben annyi változás van, hogy beletettek egy M72-es rakétavető szerűséget és egy Bolt snipert, ami hasznos is. Lőszerek kicsit több helyen előfordulnak, mint a sima DI-ben ez pozitívum volt.

    Küldetések egyáltalán nem voltak változatosak, a sztori terén is gyenge maradt a játék továbbra is, és még úgy éreztem rövidebb az egész szóval itt nem történt változás.

    Reméljük a 2 jobb lesz. Azért még a többi kihívást és elérni valót megcsinálom és coopban továbbra is nagy élmény marad. Ha lesz kedvem újra előveszem.

    10/7