• gunter86
    Kedves zedow

A legtöbben olyan telefont vesznek, amilyenre szükségük van. Hangsújozom, a legtöbben. A főnököm pl egy 6700-s nokiat hasznal, mert csak telefonálásra használja. az még mindig 60e forint, pedig nem tud semmit, de neki ez kell, mert erre a célra megbizhatóbb, mint bármi más. Nekem egy galaxy gio-m van, mert kell a wifi, szeretem az androidot, egy rakás hasznos app van, ami ráadásul a munkaba is megkönnyit sok dolgot, es jelenleg nincs szükségem erősebb vasra, és fényképet is max 2-t csinaltam életembe telefonnal. A tesómnak iPhone 4s-e van, aki egy mobilszolgáltató regionális igazgatója, neki az kell hogy megbizható és nagy tudású telefon legyen, plusz az ő loginját az apple store-ra hasznalja 1-2 nagymenő előfizető pusztán kényelemből, ebből ő is profitál.

"Ti csak költsétek a pénzeteket méregdrága téglákra, hadd menjen ki a pénz az országból, és legyünk szegényebbek."

Hm...
    1. Jó, akkor mutass egy magyar mobilgyártót.
    2. Elszaladgálhat egy ember egy 3310essel is bármeddig, ha NINCS MÁSRA SZÜKSÉGE.
    3. Midenki arra költi a pénzét, amire akarja, abba senkinek semmi beleszólása.

Ezt most nem bántásként irom, csak eléggé álltalánosító jellegű volt a hozzászólásod. Ha tévedtem, elnézést.