https://account.hirezstudios.com/smitegame/
  • lammaer
    #118
    Na most én is beírom ide, hogy játszik e valaki és van e kedve együtt tologatni az istenségeket esténként/éjjelente....

    kb 1 hete kezdtem el, alapvetően tetszik a játék. Botok ellen egész jól ment, aztán amikor kimerészkedtem a játékosok közé jött a feketeleves: ugyan játékosok ellen arénában vmilyen oknál fogva jól megy (gyakorlatilag 100% a győzelmi ráta ebben a módban, egész kellemes K/Dvel), az összes többi játékmódban katasztrófálisan szereplek.

    De komolyan, ezekben a lane-s játékokban pont az aréna ellentéte: 100% vereség, van hogy killt se tudok összeszedni és csak "feedelem" az ellenfelet. Pedig istenuccse figyelek arra hogy a csapattal mozogjak, nem szaladok eszetlenül egy menekülő ellenfél után, de még 1vs1ben egy fél HPs ellenfél is lenyom az esetek többségében.
    A kedvencem amikor oneshotol full HPról egy csákó 1v1ben én meg kamillázok hogy ez most mégis hogy :D
    Amúgy gondolkodtam már lehet az a baj hogy hagyom a gépe automatán megvenni a tárgyakat - tehát egyelőre még nem mentem bele a build rejtelmeibe...
    Bár volt ingame player aki azt irta azért is lehet ekkor szopóroller nekem a többi játékmód mert ott elég sok a "smurf", azaz olyan második accountok amiket expert játékosok inditottak hogy irtogathassák az újoncokat (bár akkor arénában hogy hogy nem ez van?)

    Egyelőre nem unlockoltam még istent, igy az alapok illetve a rotációban lévők vannak meg (bár már akad olyan 8K pontom amiből már gondoltam hogy megveszem az olcsó istenségeket).

    A meglévők közül a legszimpatikusabb Hou Yi, Thor illetve Bellona.

    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.20. 11:04:51