• Yutani
    Nem volt rossz a Prometheus. (Igyekszem nem spoilerezni.) Végre tudjuk, kik vagy mik a space jockey-k (én azért olcsó húzásnak találom ezt a megoldást, de végül is így van benne egy csavar), így egy mítosznak vége ezzel. Azt is tudjuk már, hogy mi is az alien igazából (a Scott által tálalt verzió tulképpen hosszú évek óta mint lehetséges magyarázat terjed a rajongók között), de még itt nincs vége a sztorinak.

Nagyon fontos észben tartani a film végén, amikor nem látjuk viszont a nyolcadik utasból ismerős képeket (csak hasonlókat), hogy ebben a filmben az LV-223 planétán járunk, míg az Alien az LV-426-on játszódik. Így nagyon örülök, hogy van folytatásra lehetőség, mert végre van valami új az alien univerzumban, amit értelmesen lehet folytatni, ha már elk*rták az AVP filmeket. (Itt egy ellentmondás: az AVP és a Prometheus filmekben két különböző ember Mr. Weyland, nem is egy időben élnek. És én inkább Scott verzióját fogadom el, mint az összecsapott AVP-s megoldást.) Szóval hajrá Mr. Scott, várjuk a folytatást!

Még annyit, hogy én igyekszem megmagyarázni, miért tetszett a film, míg bnőm kijelentette, hogy neki óriási csalódás. Szóval tényleg megosztó a film, nem kétséges!