• liberty2
    Had adjak még én is plusz infót.

Úgy néz ki, hogy van az autóknak több szintje. U, C, B, A és egy ami még nem elérhető a BETA alatt. U szint a kezdő szint, itt még nincs. C szinten ( meg, ha eléred a 7es szintet ) akkor benevezhetsz bajnokságra is. Csak az első bajnokságról tudok nyilatkozni még, mert csak itt tartok. Szóval jelentkezel akkor van 3 pálya. Az első pályán 24 órán belül menned kell egy versenyt. Ugyan úgy mint a gyorsfutamoknál, szépen, lassan összejönnek az emberek és amikor megvagytok 24-en akkor indul a verseny. Helyezéstől függően kapsz X pontot. A verseny után el kell telnie 12 órának míg neki kezdhetsz az újabb futamnak. Akkor megint van 24 órád, hogy menj egy versenyt, így tovább, így tovább. A végén jó sok pénzt lehet bezsebelni, ha ügyes voltál.

Nekem az irányítás inkább meglepő volt mint szoknivaló. Bár a dodzsemezért én is tapasztalom. Nagyon fel tud bosszantani amikor dobogós helyen vagyok és úgy esek le, hogy szimplán ki lök a kanyarban a belső ívről, neki a falnak. Utána persze kapkodhatok, de ha nincs nagy előnyöm akkor a versenynek annyi. Szóval igen, kerülni kell a többi autóst. Nagyon brutális.

A KERS az sokat tud segíteni, a DRS szintén, habár itt nem 1 másodperces különbségkell, hogy legyen a 2 autó közt. Úgy tapasztaltam, hogy kb 3-4 tizedes különbségnél lesz aktiválható.

A pályák eleinte nem a jól ismertek, sokkal inkább fantáziapályák. De egészen élvezetesek.

Az, hogy honnan indulsz és hányadik helyet kell elcsípned nem véletlen Szefmester. Ha a mezőnyben gyengébb a kocsid akkor hátrébb kezdesz, ha jobb akkor előrébb. Ne kérdezd miért ez a logika, de ezt már biztosra tudom. A másik, hogy mindig az indulási helyednél egyel jobb hely az elvárt.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Jaj, de tanulni kéne inkább, pénteken Államvizsga és xart se tudok még ... :D Ugye majd drukkoltok? :D