• aaaaa
    #28
    Na ne hozd elő maszlagot, hogy ezek a sittes gyerekek azért mennek rabolni, mert szegények ! Mindegyik jól öltözött és náluk ezerszer szegényebb becsületes csóró gyerekeknek eszébe nem jut nyereségvágyból rátámadni egy vadidegenre. Ezen nincs mit védeni ! Aki ezt teszi, annak börtönben a helye ! Ezek akkor sem mennének el dolgozni, ha lenne számukra jól fizető munka. Nem 2 liter tejet loptak, mert éhesek voltak.
    Mi köze ennek ahhoz, hogy vannak csalók is ? Semmi !
    Hogy akarod megszüntetni az okokat ? Ingyen segélyt adsz havi 1 millió értékben, hogy ne kelljen rabolnia ?
    Nem igaz az, ahogy próbálsz csúsztatni. Ha valami ellen valóban keményen fel akarnak lépni, fellépnek, és csökken is az adott területen a bűnözés.
    Rászálltak a piás sofőrökre és a gyorshajtókra ? Rá, és elég keményen (más kérdés hogy a bevételek matt), de valóban javult is a helyzet mindkét területen.
    Nincs bőrszíne, persze... Nem véletlenül TILOS statisztikákat készíteni erről, mert más derülne ki. Menj el egy cigánysorra falura, és végezz felméréseket ! Ha saját bőrödön megtapasztalod, hogy hogyan működik ez, utána oktasd ki itt az embereket. A nem cigány, hasonlóan szegény rétegek, bármilyen furcsa, egyértelműen tisztességesebben élnek, és kisebb arányban követnek el ilyen bűncselekményeket.