• Voltan
    #15
    A grafika most egyértelműen le van blokkolva a konzolok által. Ennek én örülök, gyönyörű játékok látnak napvilágot így is, és egy majdnem 3 éves konfiggal viszem őket tükörsimán. Valóban nagyon sok játék még ezt is túlszárnyalja PC-n, de kell ez? Az utóbbi időben a Skyrim volt az, ahol időnként tényleg leesett az állam bizonyos helyzeteket, tájakat látva, és az valóban kegyetlen jó játék szvsz. A RAGE-et is felvitték a patcheknek köszönhetően, hogy ma már úgy néz ki, ahogy akarták, és élvezet játszani így már.

    De elnézve az idei E3 kínálatát, hát kb. 3-5 cím az, amire felkapom a fejem. És ez évekre vetít elő. Mi lesz? Újabb szaros COD és egyéb modern háborús lövöldék? Már említik az E3 fő tudósításokban az új NFL, FIFA - TÖKÖM 2013 EA sport játékokat is. Hát ez mi?

    Nem sok jó néz ki az igényes játékosoknak - PC és Box tulaj lévén mondom. Nem rég vettem meg a GOG.com- ról a Dungeon Keeper 2-t, és széles vigyorral játszom, mert ez nagyon jó, és ma is jó, kb. 13 év távlatából. Persze, mai szemmel irdatlan szarul fest, de a hangulat és a játékélmény feledtet minden hiányt még mindig. Miért nem ezzel csinálnak valamit?