• Zulu12
    Valóban a hibrid (SSD és HDD) megoldás a megfelelő még egyelőre. Én csupán azt mondtam még az elején, hogy "komoly vetélytársa legyen" amikor már az SSD nem csupán sebességben, de tárolókapacitásban, megbízhatóságban fel vehetné a versenyt a HDD-vel plusz árban is (amikor már megérni a teljes rendszert SSD-n futtatni, amolyan mint a CD->DVD áttérésre gondolok). Mert jelenleg erre még nem képes. Az hogy, egyeseknek 320GB az már sok meg azt mondják, hogy minden elfér rajta azon kicsit elmosolyodtam (bár ez felhasználó függő). Nem kell torrent parkot csinálni otthon és úgy is lehet tüntetni a TB-kat. Most itthon egyébként az az egyik gond, hogy az asztali gépemben van egy 160GB, 512GB és 1,5TB meg még más is és tudnék örülni annak, ha ezeket a cuccosokat a notebook-on is el tudnám érni (nem hálózatban vagy bármi más egyébben). PL ha a notebook-ba is tudnának 1TB vagy 1,5TB-os SSD-ket normális áron adni, na azzal nagyon el tudnék lenni. Plusz energiafogyasztás terén is jobb lenne az SSD. De egyelőre még jó hosszú ideig marad a hibrid megoldás…