• Darth Sith
    HTC Desire HD boldog tulajdonosa vagyok már több mint másfél éve, anno 2010 december elején vettem. Azóta ha problémám volt vele, az is olyasmi volt, hogy beakadt valami program, de a következő verzióra kijavították a bugokat. Engem másfél éve hibátlanul szolgál a telefon, nem kopog, nem lötyög, minden működik rajta rendesen. Elvileg a HTC most június-augusztus közé ígérte, hogy hivatalosan is kihozza rá az ICS-t, így még ezt sem kell rávarázsolni xda-ról. Szerintem elég jófejség, és kevés gyártó teszi meg azt, hogy több mint 1,5-2 éves telefonra még hoz ki gyári frissítéseket.
    Teljesítményben kb minden téren kiszolgál, pedig elég sok mindenre használom egyszerre. Ezt megdobva lassan egy gyári ICS-el, nem igazán érzem okát annak, hogy lekéne cserélnem mostanság. Szerintem egy nagyon jól sikerült teló, minden forintját megérte.

A kommenteket olvasgatva, simán lehet, hogy van aki kifogott egy szériahibás darabot, én meg egy nagyon jól összerakott példányt. De ez bármelyik gyártónál megeshet szerintem. Almás ismerőstől is hallottam, hogy pár hét után behalt a teló és egyből cserélték az egészet. Azzal meg semmi gond nem volt.