• Papichulo
    #99
    Ezt az oldalt jol olvasd el es alkalmazd minden kijelentesemre ebben a postban: http://rationalwiki.org/wiki/Burden_of_proof !!!

    Egybol kezdheted is, mind az ASAT fegyverekkel, mind a titkositas feltoresevel kapcsolatban! En minden kijelentesemet ala tudom tamasztani idezetekkel es linkekkel. TE NEM! Ha te nem tudod alatamasztani az allaspontodat en meg mindent kepes vagyok, akkor kinek van igaza? Eloszor is meg kene tanulnod vitatkozni.

    "De ha te meg tudod mondani, hogy melyik haditechnikai lap (angol vagy magyar nyelvű) írt anno cikksorozatot (emlékeim szerint 8 részeset) 1995 és 2005 között az amerikai és az orosz űrkutatásról és a későbbi katonai projektekről a világűrben (lásd csillagháborús tervezetek), akkor biztos meglesz az, amit leírtam."

    Te komolyan azt varnad el, hogy en bizonyitsam be, hogy nekem nincs igazam??? Ez a te kotelesseged lenne, lasd Burden of Proof!

    "átviteli sebesség" <-> "a kommunikáció túl lassú"

    Valoban nem szemantika. Hatalmas ertelmezesbeli kulonbseg van a ketto kozott. Gyoztel!

    "A papír alapú tűzvezetést nem az én felvetésem volt!"

    Tenyleg nem? Ezt nem te irtad?
    "A koordináták pedig táblázatba voltak foglalva a tüzérségnél, mindegyikhez megvoltak a pontos, előre kikalkulált beállítások, melyekre az ágyúkat beállítva igen komoly pontossággal lőhették az ellenséget. "

    Most ujra johet a magyarazkodas, hogy te ezt nem ugy gondoltad... blablabla...

    "A csatahajókról annyit, hogy ha utánanézel, pontosan úgy van, ahogy leírtam. Az Iowa osztály hajóin és a USS Tennessee-n (BB-43) a háború alatt került beszerelésre az új tűzvezérlő rendszer."
    "A régebbi csatahajók csak 1945 után kaptám meg a Mark 1A rendszert"

    Beszelsz angolul???
    "The Mark 1A dual purpose computer [...] were deployed on almost every USN ship from destroyers through battleships and carriers by the end of the war." - http://www.navweaps.com/index_tech/tech-056.htm

    Ezen idezet melyik reszevel vitatkozol? Mit tudsz ezzel szembeallitani? Miert nem latok toled SEMMIRE sem linkeket? Miert nem adsz peldaul listat arrol, hogy melyik hajot mikor upgrade-eltek ezzel a rendszerrel, ahogy en azt kertem? Meg egyaltalan, miert en nezzek utana??? Burden of Proof???