• Papichulo
    #103
    Nezdd, mas a szocialis hozzaallasom egy olyan stilusban vitatkozo emberhez, mint te es teljesen mas, amit a vitakulturamnak nevezunk. Ez utobbi arra vonatkozik, hogy en kepes vagyok koherensen, logikusan es ervelestechnikai hibak nelkul vitatkozni. Az, hogy elfogyott a turelmem es elore kiemelten ad hominem szoltam hozza, az maximalisan nem ide tartozik, kirivo eset volt. Joparszor kerdeztem toled bizonyos dolgokat es te ugyanannyiszor nem reagaltal ra SEMMIT... neked nem fogyott volna el a turelmed?

    Mindazonaltal maximalisan hipokrata vagy, mivel mig en par sorban letudtam a szemelyes megjegyzeseimet, addig te egy TELJES POST-ot szenteltel neki, anelkul, hogy EGYETLEN tennyel is szolgaltal volna a vita egeszere nezve. Ahogy elotte, most is a szonyeg ala soported az objektiv vitat.

    Ami forumokrol en beszeltem, azok kifejezetten debate forumok. Nem olyan jellegu, amiken azt lehet megtudni, hogy a pipe utan, hogyan mukodik a grep. Az nem vitaforum ugyanis!

    Raadasul meg mindig nem fogtad fel, hogy a seggedbol elohuzott adatokat en nem is tudom, nem is akarom es nem is kotelessegem cafolni. Azokat neked kell BIZONYITANI. Mit olyan nehez ezen felfogni neked? Meg linkeket is kuldtem ahol ezt kifejtik, Burden of Proof.

    Ugyanugy hipokrata hozzaallas, hogy mig nalam felhanytorgatod, hogy angol nyelvu idezeteket/linkeket/szakkifejezeseket hasznalok, addig te ugyanugy az angol wikipediara hivatkozol. Ab ovo, magyarul nincs vagy szamomra nem ismert rengeteg kifejezes, melyeket raadasul nem is nagyon hasznalnak. Mint irtam korabban is, gyerekkorom ota idegen nyelveken olvasok csak, ezert fogalmam sincs a magyar megfelelojerol jopar kifejezesnek. Ennek a temanak amugy is az angol nyelv az alapja. Kizarolag a te elegtelen nyelvtudasod miatt nem fogok magyar idezeteket keresni, kulonoskeppen, hogy jopar hivatkozasom biztosan nem talalhato meg ezen a nyelven.

    Az ekezetnelkuli irasmodra nem vagyok buszke, de ha te elted volna eleted nagyreszet kulfoldon - mas kontinensen - ugy, hogy esetenkent hetekig/honapokig egyaltalan nem hasznaltad a magyar nyelvet, akkor te sem biztos, hogy faradoznal az ekezetekkel. Ezert az egy dologert hajlando vagyok elnezest kerni es ezt meg is teszem. Valtoztatni viszont nem fogok rajta...

    Amugy, hogy ez a vita egesz pontosan kit minosit, azon jobb lenne neked elgondolkoznod. Peldaul azon, hogy miert voltal keptelen a vitahoz tenylegesen, temajaban hozzaszolni. Erre is van egy remek fallacy, ugy hivjak, hogy Style over Substance - nem, nem tudom, hogy ezt hogyan mondjak magyarul... es csak angolul tudom idezni is:

    "they can reject an idea by attacking its style and presentation rather than its information content" - http://rationalwiki.org/wiki/Style_over_substance_fallacy

    Na te most pontosan ezt csinaltad. Hisztiztel a stilusomon, de a #100 kerdeseire/relevans tenyeire semmit sem reagaltal. Sorra koveted el az ervelestechnikai hibakat, de meg mindig neked all feljebb...