ViperNet#18
Nekem is Androidom van már úgy 1,5 éve, és megutáltam de nagyon!
iOS-t is ismerem (ipod touch), és sokkal-de-sokkalta gyorsabb az általános használat (kontakt lista behozatala, naptár, váltogatás, stb) az iOS mint az Androidon (tehát sokkal gyorsabb a válaszidő)...
másik dolog, hogy átlag felhasználó (aki nem menőzik, hogy húú de király vagyok, root-oltam a qrva jó telóm!) nem akar bajlódni technikai dolgokkal, én se akarok, és Androidban azért van jó pár hiba (akksi-statisztika pl ami rohadtul idegesítő, amikor feltöltés után 10 perc után lemerültnek jelzi a telót, és kikapcsolja, holott még az akksi bőőőőven bírná...).
iPhone-t megveszed, használad, és kész.
Android: többször a legszívesebben a földhöz vagy téglafalnak hajítottam volna, annyira belassul és az alapvető akksi-statisztika hiba miatti 10 perc utáni kikapcsolás miatt.
szóval 1szómint100, +1 vélemény Ferrer mellett (úgy, hogy mindkettő rendszert használtam/om): android kicsit nagyon gányolásnak tűnik (az API-t (SDK-t) használva, és a program-architektúra is mintha kicsit átgondolatlan lenne, gyors gányolás volt a fejlesztőktől.)