• MacropusRufus
    #5
    ebben lehet valami. IGazság szerint ha megkérdenél 1-2 embert akkor a telefonja tudásának kb. 5-10%-át használja, de a látvány meg amit csinálhatna vele az az érzés mindent ver, ezért megveszi akkor is ha tudja, hogy úgy sem fogja kihasználi a tizedéd sem. Ebben van valami. De a BB-nek is van érintőkijelzős verizója :o
    Okés, nem olyan látványosan csilivili mint egy Samsung v. iPhone.

    Egy harnak van most valami sokmagos kütyüje. Kérdem miért kell neked ennyi mag, meg egyáltalán ilyen kraft a telóba. Most figyelj: mert ha fullhd filmet akarok nézni akkor kell a kraft. Fullhd filmet a teló kijelzőjén??? Azt mondja nem, a tévén. Aha. Namost akkor figyuzzá: bedugtam a BB-t a tévémbe és láss csodát fullhd filmet nézek a BB-n :)) a srác meg ámúl és bámúl. Felhomályosítottam, hogy mivel háttértérként van a tévén a cucc ezért ugye indiferens megkora cpu-ja van :) a szutyok telefon kijelzőjén meg nem fogom erőltetni azt ami felesleges.

    De teljesen igazad lehet abban, hogy a sok egyorru a látványra megy. Meg arra, hogy neki 4 mag meg 16gb ramja van. De a minkere egyik sem tud elfogdahtaó választ adni.
    Sajnálom a RIM-et mert tényleg frankó a cuccosa.