• WoodrowWilson
    Az Opera desktopon mindenképp szarban van. A fejlesztés egyre lassabb, a 12-es verzióval is mióta szöszölnek már, hardveres gyorsítás se akar 100%-osan működni. IRC-hez nem nyúltak, azt mondod nem baj, mert eddig is jó volt. Most viszont kukázzák az egészet, annak is örülsz? Ha már Penge, az egyik legnagyobb magyar opera fan is azt mondja, hogy haldoklik, ott tényleg baj lehet.

Én örülnék, ha megvenné a Facebook. Most az ipo után Zuckerbergéknél van pénz, ha jól tudnak vele gazdálkodni, akár hosszú távon is siker lehet, ebbe beleférhet egy versenyképes böngésző fejlesztése. Az biztos, hogy pénz nélkül nem lehet sikeres böngészőt csinálni, az Operának meg kevés van belőle.

Ja, és én is Operát használok, mert a hibái ellenére is jobbnak találom _még_ a versenytársaknál. Viszont szerintem nagyobb az esély arra, hogy 5 év múlva az Opera vesszen a feledés homályába, minthogy a FB. De még ha a FB-kal történne is ez meg, ha a következő egy-két évben fel tudná tornászni az Opera részesedését 10-20% köré, akkor már egy olyan tényező lehetne a piacon, amit esetleg még felkarolhatna egy másik cég az FB halála után. Ugyanez a mostani részesedéssel, ha az Opera kihal, senkit sem fog érdekelni. Tőke kell.