• dyra
    Miért naprakész mert beböfögi a baromságokat? Nem nyúltak a beépített torrent kezelőhöz? Na bumm, nem akartak ők a spec torrent progikkal versenyezni csak, ha épp kell valami cucc torrentről akkor ne keljen totjázni más progi telepítéssel. Nem nyúltak az IRC progihoz? Minek tették volna teljesen jó. Ilyet ír "HTML formátumba nem lehet exportálni a beszélgetést" ezen behaltam. Aki IRC-t használ az nem fog ilyen baromságon fenakadni. Nekem pl ezt a funkciót még eszembe se jutott használni. Persze aki a hibát keresi az hamar megleli.
    Szóval nagyon okosan nekimegy mert minden funkcióban szerintem professzionálisnak kellene lennie. Hát szerintem meg rohadtul nem. Évek óta használom. Az én igényeimnek nagyon megfelel. Gyors, a levelezője nagyon prima, IRC frankó benne, kiegészítők szépen teszik a dolgukat, szinkronizáció már ezer éve van benne.

Erre jön ez a Facebook és mivel már látják, hogy nem tudnak hova növekedni megpróbálnak kapadozni amíg nem kezd csökkenni a felhasználói táboruk. Az a baj, hogy ők hamarosan kimennek a divatból és ha megveszik az Operát akkor mikor a Facebook a feledés homályába merül (hamarosan max 5 év) akkor viszi magával az Operát is.