The voice
  • a.carkey
    #606
    Te azt nézed, hogy közepes hang. Én viszont azt mondom, hogy ebből a négyesből két olyan ember van, aki kiad egy albumot, és nem tűnik el pár hét után, hanem sikeres lesz. Az egyik Pál Dénes, a másik pedig Gájer Bálint. Swingben ott van, baszott jól csinálja, de a Skyfall megmutatta, hogy tud mást is jól. No nem a Caramel-féle hangváltásokat, mert az inkább idegesítő, mint nem, hanem egyszerűen van hangja, jól mutat a színpadon, és nitt háttere, hogy ő most cigány, és azért kell szeretni.

    Nádornál a ükdédanyjának a szomszédjának, az édesféltestvére szintről szedték elő a roma szálat. A döntőre derült ki, hogy tud dobolni is. Húha. Kár, hogy playback volt. De hogy váltott volna? Ugyanazt a szart négy hónapon át. Még Malek is aláénekelt.

    Weiszt nem minősítem. Magyarul jól szól, de ennyi. Nem ölnék bele egy albumravalót sem, mert a haverok kivételével a kutya nem venné meg.

    Pál Dénes baromi szar volt a Szinetárral. De a Tom Jones szám az zseniális volt. Sajnos, a hülye számválasztások miatt értelmes számot csak akkor hallottam tőle, amikor megfordultak miatta, de legalább nem a Youtubeon v. a korábbi megpróbáltatásain hallottakat adta újból elő, mint egyesek ...