Strike Zombies - 2D akció / tower defense játék
  • donpedro
    #10
    Sajnos a kickstarterhez amerikai állampolgárnak kéne lenni. De jó lesz az indiegogo is, csak még nem indult el teljes gőzzel az online marketing. Csapatunk harmadik tagja, aki a hírek terjesztésével van megbízva, költözés miatt még jövő hétig gép nélkül kénytelen tengődni, utána igyekszünk majd rendesen beteríteni magunkkal a netet. :) (Na meg egy idő után a játékot váró fiatalok is hasznos segítséget nyújtanak majd a közösségi hálós aktivitásukkal...)

    Egyelőre még csak nagyon kevés ember tud rólunk, holott - egy bizonyos színvonal elérése mellett - ez a kulcsa az egész crowdfundingnak.

    Tudomásom szerint hazai játékfejlesztők eddig még nem nagyon vittek komoly crowdfunding projektet, pedig szerintem szuper ötlet: a célközönség előre el tudja dönteni, hogy kik azok a fejlesztők, akik érdemesek a bizalomra, akiknek jobb fejlesztőeszközöket kell a kezébe adni, na meg az ezért járó extra jutalmak is jópofa dolgok.

    Mindenesetre ha nekünk összejön, talán mások számára is kitaposhatjuk az utat. Tervezem is, hogy az induló blogunkban írok majd egy cikksorozatot a tapasztalatokról. (De azért a hangsúly továbbra is a játék fejlesztésén van.) :)