• Szefmester
    #16
    Milyen szimpla többségi szavazat volt? Egy valaki eldöntötte hogy ott teszi közzé és kész. Lenézte azt aki nem tagja annak a szarnak... és emellé vérig sértődött amikor valaki fordított esetet mutatott neki. Többségi szavazat akkor lett volna ha a levlistán senkinek, vagy nagyon keveseknek lett volna faszbúk regje és megvitatták volna hogy oda megy a cucc, ehelyett egy kis pöcs elhatározta hogy ott lesz és kész. Ebben neked hol a többség? Még csak nem is közösségi munka volt, csak valaki feldobott egy segédletet, vagy infót arról hogy mikor és hol lesz valami gyűlés/vizsgaeredmény/bármi egyéb!

    Mellesleg helyből tudnék mutatni nem egy embert akit nem tudnál elérni FB-n mert nem használják, és nem is érdekli őket. Most egy egyszeri meló miatt regisztráljanak ők is?Hol van itt akkor az opcionalitás? Tegnap is megkaptam a magam lenézését mikor valakivel online akartam beszélgetni és MÁR nem használ mást csak az FB-t. Holott minden egyéb alternatívát használt régebben, de az ugyanolyan tudású dolgokra azt mondja hogy szar. Tudod mit?
    Ha annyira isteni az az oldal akkor szervezz nekem egy hat személyes videokonferencia hívást!

    Te is nyugodtan tökönlőheted ám magad ha szerinted az a jó, és követendő ami manapság azon a szaron megy. (pózolj tamponcérnával a budiban kacsacsőrrel, elhízva, mellek nélkül, kintfelejtett vibrátorral szerű képen) Szánalmas vagy. Ha valaki nem tag akkor az egyből egy pöcs, csak mert nem akar tag lenni igaz? Kérlek! Akkor ha kapsz egy meghívást egy szuzuki találkozóra akkor csak úgy mehetsz oda ha veszel egy szuzukit, és eladod a jelenlegi autód... tetszene? Kényszerített helyzetbe kerülsz, vagy megteszed az "elvárt" dolgot, vagy lenéznek.