• sanyicks
    #7
    teljesen mindegy mi van. Az apple nem a terméktől népszerű, hanem a köré megalkototott divatból, hypeból.
    - ami apple az automatikusan dizájnos(még akkor is ha dizájnról nem lehet beszélni, annyira egyszerű forma), ha más volt már ugyanolyan az egyrészt visszamenőleg lopás, másrészt csúnya. Ha az apple adja ki, a rajongóknak és a divatra hajlamos birkacsordának, egy kavics is forradalmi design-t jelent (amit a többi kavics másol ugye).
    -minden apple hiba, baki, jelentéktelen, senki sem veszi észre csak a "hater"-ek/ nem is igaz
    - minden ami másban van az szar, addig amíg be nem kerül egy apple cuccba, onnan viszont forradalmi (és a többi visszamenőlegesen másolta megintcsak :D ). Lásd 4"-os androidos gépek 1 éve "tepsi"-k voltak, de az apple a következő telefonját szintén ekkora kijelzővel adja, az már nem lesz tepsi, az forradalmi újítás lesz :)

    Szóval a lényeg, bármilyen hiányosságai, és problémái lehetnek, a rajongóknak akkor is tökéletes lesz, a divatra csápoló csorda meg akkor is úgy fogja érezni, hogy ha megveszi jobb lesz az élete, menő lesz.
    Nem fognak ezek a dolgok visszaütni. Megfelelő reklámmal bármit el lehet adni.

    Wozniak azt szeretné, hogy ne csak a rajongók és a divatra fogékony befolyásolható embereknek legyen értelmes választás az apple, hanem mindenkinek, de ezt szerintem csak ő gondolja így, az apple menni fog a munkák pityu által kijelölt "mi szarjuk a spanyolviaszt, mi mondjuk meg mi kell neked, fú de menők vagyunk" ösvényen.