DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Lehet azért, mert csak akkor írok, ha építő jellegű hsz-em van. (mellesleg, hogy tiltott a warez azt is azért írtam, mert játékosok fórumában büntit osztanak érte a moderátorok)
Ha egy deka hsz-emet sem láttad, akkor nézz vissza, mondjuk az első oldalakra, vagy ittvan rögtön ez: #378. Egy darabig nem játszottam a játékkal, így nem volt okom, hogy ide írjak.
Akit szánni kell az te vagy inkább, ha komolyan gondolod, amit írtál.
#435: Igen egyszerű az ok, hogy itt miért nem lehet warez témáról itt beszélni.
Ez egy nyílvános fórum rész. Ide regisztráció nélkül is belát mindenki, és ha mondjuk valaki ezt bejelenti, akkor annak jogi következményei lehetnek az sg fórumra nézve. (elég, ha egy troll poénból bejelenti, mert kibaszták sg-ről)
Ha jóltudom warez miatt még nem, de politikai téma miatt már jelentették fel a fórumot. Azóta az is tilos sg-n, még saját topikokban is. Valószínűleg, ha warez miatt jelentenék fel az oldalt, akkor saját fórumokból is eltűnnének a warez topikok.
A saját fórum részen, és a gumiszobába, eleve csak regisztrációval látsz be. Ráadásul regelés után még három hetet várnod kell.
A szavakon meg szerintem ne lovagoljunk, sg-n hivatalosan tiltott a warez, ha nem hiszed irány a moderátori topik és kérdezd meg. A nyilvános topikoknál ez fokozottan igaz, a saját fórumrésznél pedig csak el van tűrve.
Ha most betérne ide egy moderátor, a warez hsz-ek törlése után, egy figyelmeztetést mindenképpen kapna, aki ilyeneket írt, bár büntipontok is repülnének valószínűleg.