DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Ha már ennyire érdekel a HC lövölde, akkor miért nem airsoftozol? :)
    Én pár évig nyomtam, csak egy költözés alkalmával ellopták a fegyverem, és azóta sem pótoltam (meg időm sem volt a gyerek születése után) ... mostanában akarok megint visszatérni, úgyis most jön a 'jó' idő hozzá :)
    Télen, a nagy hóban is rengetegszer voltam, lehet még az a legjobb (0 és -1-2 fok körül), mert az öltözéktől és a mozgástól kb pontosan kiegyenlítődik a hőmérséklet, se meleget, se hideget nem érzel :)

Ált egy játék reggel 9-10-től délután 15-16 óráig tart (hétvégén), szóval elég tartalmas, és enni és inni is kell ha megszomjazol :)
    Nyáron szoktak lenni többnapos partik is.

És igen, volt már zombis játék is :)
    Akár DayZ-set is lehetne szervezni :D

Kipróbálni bérelt fegyverrel is lehet, aztán ha bejön lehet venni sajátot. Ez a többieknek is szól :)
    Nincs is jobb egy egész napos, 50-200 fős csapat alapú játéknál kint a friss levegőn ... Érden az erdőben, Csepelen a régi reptéren, Hatvan-Nagygomboson (fél órás út) a régi laktanya területén, stb-stb.

A SoftAir.hu-n lehet körülnézni, ott vannak kiírt játékok is :)

Ja, és a költségekről ... kb a fegyver az egyetlen nagyszabású beruházás, utána már csak minimális részvételi díjak (500 - 2000 Ft), egyebek vannak (pl lőszer, kb 2000Ft 3000db, sokáig elég).
    A fegyver 30e -től a csillagos égig kapható, de bőven jó a 30e-s is. Én katonai felszereléseket is használt boltban vettem, eredeti német terepruhám van, kabáttal, mindennel, fillérekért vettem :)