• hammerjoe
    #16
    És ez a "szemfüles" Te lennél. Igaz? Csak az a gáz, hogy ezt már mindenki tudta előre, mert a Vasember 2-ben is utalnak rá(a végén), hogy összehoznak egy csapatot, és Tony Stark-ot kérik fel tanácsadónak.
    Ébresztő!!!!! Mossuk ki a csipát a szemünkből, szemfüles, összeesküvés elméleteket gyártó barátom!! Különben is hülyeségeket beszélsz....A képregények is ezt a metódust követik/követték. Sőt, volt olyan is, amikor elrabolták az összes szuperhőst, és egy másik bolygón kellett szembenézniük, megküzdeniük az aktuális fő gonosszal.

    Dresden1! Azért ez is egy nagy túlzás. Kíváncsi volnék, hogyan lehet ekkora bevétel mellet "az egyik legnagyobb összeget bukni". Ennek a filmnek a fő vonzereje a mozis vetítés. Soha nem lesz meg ugyanaz a feeling egy házimozin, vagy projektoron keresztül, mint a vásznon. Ezért is mennek az emberek a moziba megnézni! Azt meg ugye nem lehet warezolni. És ez a trend, követendő például kellene szolgáljon a többieknek is, hogy: így kell filmet csinálni! Mert ez vonzza az embereket a moziba, amiből a legnagyobb bevételük származik. És nem egy sokadrendű silány sz*rt összedobni, utána meg siránkozni, hogy azért nincs bevételünk, mert warezolják. Pedig csak arról van szó, hogy tényleg sz*r az amit összehoztak, és a kutya sem kíváncsi rá. Ez a film ékes bizonyítéka annak, amit mondok.

    További szép napot!