• Papichulo
    "Az vilag osszes inetnethasznalojanak koreben elenyeszo a Dolphin..."

Androidrol beszeltem es az altalad linkelt oldalon nem lehet OS alapjan valogatni elofizetes nelkul.

Ellenben ha az android market-en megnezed, akkor a letoltesek szama alapjan ugyanabban a savban van, mint az opera vagy a firefox:

Dolphin:
    Installs: 10,000,000 - 50,000,000
    Firefox:
    Opera:

"De kulonben is mit akarsz vele bizonyitani???"

Hogy ezek sem szamitanak kis bongeszoknek az adott platformon. Miert, te mire valaszoltal?

"Hogy jon ide, hogy Androidon a Dolphin reszesede mekkora?"

Olvass vissza! Ne legyel troll!

"Nyilvan nem akarja, mert a bongeszogyartokkal ellenetetben nem a bongeszobol el"

Akkor minek hoztad fel ervkent? Te azt allitottad az elso valaszodban, hogy az Apple-on mulik az IE hianya iOS-en. Most meg magadnak mondasz ellent ;) Azt is allitottad, hogy a Chrome hianya is az Apple dontesenek a hatasa. Ez sem igy van. Ennyi.

"De mi a helyzet a FF-al?"

Sohasem allitottam, hogy van FF iOS-en! En azt alliottam, hogy vannak alternativak a Safarival szemben. Ezt be is bizonyitottam.

"FF-sem akar megjelenni IOS-en, a piacvezeto (es NEM monopolhelyzetben levo:) tableten, viszont hisztizik, mert kitiltottak a meeg meg sem jelent WinRt-rol?"

Nem tudom, hogy az FF meg akar-e jelenni. A Google meg akart es meg is fog... ennyi.