• RedRiot
    #434
    Nálam most érett meg ez a sorozat a kaszára. Ez az évad egész ígéretesen kezdődött, aztán vmi iszonyat blőd McGyver/Barátok közt jellegű katyvasszá vált. Újra hódít a "vándorol a Mókus őrs és kiszabadít valakit" vonal, csak annyi a különbség az első évadhoz képest hogy több szálon folyik a kóválygás és nem a rossz fiúk nem nagykabátban és polgárháborús kovás puskával hanem második világháborús stílusú gyakorlóban és automata fegyverekkel nyomulnak. (Tényleg, az elején nagyon ment a lőszerspórolás most meg már úgy nyomják full-auton a skulókat mintha kifogyhatatlan készleteik lennének. :)
    Monroe Jr. ráadásul egy über-idegesítő kispöcs. Neville meg már harcolt mindenkinek az oldalán, talán csak KDNP képviselő nem volt még. Az elején még érdekes volt az Aaron-féle szál, ebből is csak annyi maradt hogy össze-vissza haluzik baromságokat és bamba fejjel vándorol keresztül-kasul az államokon.
    Kár ezért a sorozatért, többet is ki lehetett volna hozni belőle. Az egyetlen pozitívum Charlie: az ájtatos hitgyülis csirkéből egész badass jányka lett. :)