• Szefmester
  #20
  "Ez nagy tévedés. Konzolt csak egyszer kell megtörni, és kész. Onnantól csak bele kell tolni az írott lemezeket. Pc -n pedig mindent software -t egyedileg kell törni. Letöltögetés, crack, víruskergetés, hibák javítgatása. Ez szerintem ezerszer bonyolultabb, mint megvenni a feltört konzolt, és beletolni a lemezt.
  Szóval ezt a tévhitet felejtsd el..."

  Ez meg nettó baromság... Valóban könnyebb konzolon kalózkodni mert csak letöltöd kiírod berakod a lemezt és tolod. DE! Egy konzolosnak el kell döntenie hogy akar e még majd legálisan multizni hibajavításokat megkapni, esetleg ingyenes DLC-ket macera nélkül letölteni, míg egy PC-s kiskalóz meg megveszi a CoD X. részét eredetiben mert azzal multizik, mellette meg letölt 10 másikat mert azzal meg nem.

  PC-n megy a trükközés, a krekkelés, a tört peccsek várása, babrálás a tűzfallal ha olyana törés stb, X-en elviszed a szakihoz kicsengeted a kért $-t és hazamész aztán vagy szólsz a pc-s havernak hogy szegyjen le neked valami, vagy te szedsz le a netes PC-n valamit, vagy elmész a boltba és veszel másolt játékot. PS3 viszont kőkemény szívás a kalózok számára. Feltöröd a gépet, az sem mindegy milyen rendszer volt rajta, a törés sem visz mindent, van amihez lemez kell, van amihez nem, van ami külső vinyóról megy van ami csak a belsőről.. másolj ide oda valamit.. telepítsd fel külső vinyóról ide meg oda a kis valamit hogy elinduljon a cucc. Ez utóbbi miatt a konzolosok többet vesznek eredetit. Nem akarnak szívni, és a többség meg inkább online tolja a máskülönben minden tartalomtól mentes (és konzolon játszhatatlan) FPS-t.

  Sanyicks: Tudom hogy kezdetben csak kenőpénz volt, hiszen az ID is sokáig openGL-ben csinálta a cuccait, és hiába volt sokáig fejlettebb a Gl ha a pénz többet jelentett dx melletti érvként. De ma már nem igen megy ez a dx miatt tejelünk dolog, inkább a konzol miatt tejelünk megy, és az nvidia féle, legyen bugos az áemdén kenés.