Szefmester#16
Lord ha enyire fontos a jegyzetelgetés, meg a hű de gyors lapozás akkor vegyél táblát. Az én szutyok szar 30e Ft-os kis e-inkes olvasómmal tökéletesen megvagyok. A szaki dolga hogy ha nem is fejből tudja minda 20 könyvet, de nem árt ha legalább a szakterületét ismeri.
Nálunk a debugon van pár kolegám aki a sok sok laptop/desktop/server típusnál csak a kékhalál hibakódokat keresi elő egy kis füzetecskékből. Az új típusokkal is csak annyi a baj hogy eleinte kicsit lassabban szedjük szét és cseréljük a hibás részeket. Milyen undorító már nem? Fujj.. hogy lehet az hogy 20-25 féle gép is tök ugyanazon alkatrészekből áll csak éppen máshol helyezkednek el a csavarok a rendszerben.
Másrészt te egy annyira szélsőséges helyzetet vázoltál fel hogy ahhoz már kellhet a könyv. De most én is mondok valami példát. Melyikben fogsz megtalálni EGY KONKRÉT mondatot ha idézni akarsz egy részt és csak az egy mondat jut az eszedbe? ;)
A memóriakártya kicsúszik a gépből mi? Meg elhagyod... akkor gondolom tapasztalatból írtad ezt mert én ilyet még nem igen tapasztaltam. Telefont sem hagytam még el, bár ismerek olyat aki meg már de.
Könyvet ritkán vettem marketing alapján. Lehet hogy felfigyeltem rá, de a túlreklámozott könyvek még soha nem tetszettek akárhányszor olvastam. Vagy az ismerőseim ajánlása, vagy az író, vagy a tartalom és a rövid hátoldali ismertető alapján vásárolok. Ha esetleg egy általam ismert témakörben/világban játszódik akkor szintén gyorsan belelapozom meglesem a tartalmat és utána döntök. Egy csicsás borító, meg egy óriásplakát sem eredményezte még azt hogy elolvassam a DaVinci kódot vagy az angyalok és démonokat...
Bonfire: nekem sem kindle-m van.. az epub-ot meg a többi "e-book szabványt" direkt nem írtam.. kicsit olyan lett volna mint egy m3-as lejátszót azzal reklámozni hogy lejátsza az mp3-at. :D
ui: lordisthlord, megkérnélek idézd azt a mondatot ahol személyeskedtem vagy leidiótáztalak. Megköszönném.