sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    A zerg ellen nem lehet mit tenni, az ketsegtelen. Fogalmam sincs, hogy fog kinezni a pvp, illetve lattam es olvastam az infokat, de tudjuk mindannyian, mas papiron egy rendszer, es mas "humanokkal" a monitor mogott :)

En mar akkor orulni fogok, ha a beigert frakcionkent 120-150 oras jatekido igaz, es ezt vegig tudom tolni haromszor, pve-ben. Jomagam is, es masok is irtak annyi szep es jot (illetve hideget es meleget) a jatekrol. Tudom nagyon jol, hogy a hype idoszakaban, amig nincs egy vegleges verzio az asztalomon, addig a "papir mindent elbir", es neha a fustje a dolgoknak, mint a langja. Lasd pl az Oblivion elotti korszakalkoto radiant AI-t, amely vegul talan a Skyrimban erte el azt a szintet, amit mar az Oblivionra is beigertek...

Tul vagoyk mar azon, hogy mindent elhiggyek, amit nyilatkoznak :) Bizni bizok, hogy jo jatek lesz, de orulok annak, hogy ott a Skyrim is a gepemen, es ha minden kotel szakad, nem maradok TES jatek nelkul a kovetkezo resz megjeleneseig.