Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Gerileveri #9412 Torzonborzzal nyomjuk az ipart pár éve, csúnya álszerénység lenne, ha azt mondanám, hogy fogalmam sincs az mmorpg-kről. Messze a kedvenc játéksorozatom az ESO széria és emellett kb 15 (!) éve játszom mmorpgk-kel. Nem írok listát, mert sztem senkit nem érdekel (még engem sem), de több mint 20 játékról van szó, van közöttük olyan amivel 6+ évet játszottam.
Ezt csak azért említem, mert nem szeretném, ha pár elvakult fanboy megpróbálna agyatlan trollnak beállítani.
Nekem sincs jó véleményem azokról akik egy adott játék topicjába csak azért írnak, hogy különösebb érvek nélkül "fikázzák" a témát. Ellenben ugyanúgy visszásnak találom, a "fanboy" mentalitást, ami nagyrészt abból áll, hogy valaki kinéz-megvásárol magának valamit és függetlenül attól, hogy jó a termék vagy sem, kivont karddal védelmezi és még az értelmes kritikákat sem hajlandó megfontolni.
Azt, hogy mindkét oldal ezt, milyen stílusban teszi megér egy újabb misét, ezzel nem óhajtok foglalkozni.
Normális hangnemben elmondtam aggodalmaimat, pont azért itt, mert gondoltam itt jutok a legautentikusabb információkhoz.
Visszatérve a témára (mert igazán ez érdekel a legjobban), talán én is abba a hibába estem, mint jópáran: ismerve a TES széria színvonalát és hangulatát, hozzáadva saját mmorpg tapasztalataimat, túl nagyok az elvárásaim. Mint mondtam van még jópár nap a megjelenésig, sok minden változhat, nem akarok végleges következtetéseket levonni egy "stresszteszt" alapján.