sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • PiszkosFred
    #841
    "Ráadásul a történet is úgy van felépítve nem véletlenül hogy az imperial területér folyik a harc."

    Pedig csak es kizarolag. Ket okbol is.

    Egy:
    Harom olyan kenyszerusegbol osszeallt szovetseg harcol a kozpontilag iranyitott hatalmat jelkepezo csaszari tronert, akik korabban es a kesobbiekben is folyamatosan egymas ellen harcolnak/tak. Az, hogy az interregnum idoszakara osszealltak, az csak egy kenyszer, legszivesebben ugyanugy atvagnak egymas torkat, mint elotte vagy utana. Nordok meg dark elfek egy csapatban? Vicc... Orkok azokkal a Redguardokkal es a Bretonokkal egy csapatban, akik vegigkergettek oket a kontinens nyugati reszen, es evezredeken at irottak modszeresen oket? Ez is hiheto :D Persze, meg lehet magyarazni, es meg is lett magyarazva minden, miszerint pont, hogy a Ruby Tron birtoklasa jelentette teljhatalom az, amiert harcolnak egymas oldalan. De ha realisak akarunk lenni, akkor akarki is kaparintja meg a tront, kezdodik elolrol a marakodas, hogy a harom nemzet vezetoi kozul kinek mi jar, majd ez ujabb haboruhoz vezet.

    Nem hiaba, az egesz TES Online-nak hatteret ado interregnum idoszak veget nem az egyik szovetseg gyozelme jelentette, hanem Talos/Tiber Septim szinre lepese, es hogy vegig pofozta a kontinenst, es megalapitott azt a birodalmat, amelyet mindenki ismer a TES jatekokbol, egeszen az Oblivion epilogusaig.

    Ha lenne mas celja is a pvpnek, akkor itt az osszes tartomany harcolna mindenkivel, es konkretan 10 nemzet allna folyamatos haboruban egymassal (esetleg 11-kent az Akavirok is jonnenenk), ahogy az a TESben megszokott.

    Ketto: Az, hogy Molag Bal eppen ujra Tamrielt akarja elpusztitani es egyeb huncut vilagvege dolgokat akar veghez vinni az Imperial nep vezetoivel szovetkezve, az csak hab a tortan. Ahogy vege a fenyegetesnek - es altalaban mindig a Hercegek jarnak porul -, ujra egymasnak esik mindenki.