sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

  • PiszkosFred
    #587
    Valojaban eleg sok infot lenyilatkoztak mar, millionyi dev interju, fejlesztesi naplok, szinte minden heten nyilatkozik valaki faszbukon vagy twitteren feltett kerdeseket megvalaszolva, stb. Amikor az elozo kollega azt irta, hogy kesz van a jatek, akkor pl hatalmasat teved, mert nagyon sok minden jelenleg is fejlesztes alatt all. Pl teljesen hianyzik a jatekbol a crafting, az egyes jatekstilusok is folyamatosan formalodnak (melee, ranged, caster), vagy a sneaking - amelyre minden karater kepes - szinten kialakitas alatt. A crime rendszer is (mivel lesz bounty a gyilkossag es tolvajlas miatt) is gyerekcipoben meg. Es meg lehetne sorolni.

    Azt pedig nagyon de nagyon felve merem megjegyezni, hogy direkt beepitenek minden jelenleg elerheto social featuret a jatekba, hogy a leheto legkonnyebben lehessen majd baratokat es tarsakat talalni, es kialakuljon a kozosseg (lasd twitter, google+, faszbuk vagy tarsai ingame jelenlete). Persze, mint ma megtudtuk, egy game attol szocial, hogy van benne emote meg kis pet, de valoszinuleg lesznek ilyenek is... (lol)

    Arrol nem tehetek, hogy a kollega osszekeveri az mmo-k szocialis ficsorjeit a szerepjatek ficsorokkel, es ez alapjan valoszinusiti, illetve attol teszi fuggove a szocialis ficsorokre valo igenyt, hogy kepes e vedekezni a jatekos a pajzzsal/vagy kiterni egy tamadas elol, vagy fakezu es nem...