sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    social
    Ezt egy volt guild társ küldte, példaként anno amit hiányolt nálunk. Vannak random guild eventek.
    Talán nem is a készítőktől függ ez igazán, hanem akik játszanak vele. Mindegy ez az én véleményem. Persze az üzemeltető az igényeknek megfelelően fejleszt. Miután mutatóba nekünk is van már guild hall eventekkel. De az igazi amikor erre egy készítő hangsúlyt fektet. Persze csak akkor van értelme ha van érdeklődő. Nálunk sincs rá nagy érdeklődés. Igaziból pont a role playerek azok akik nagyon igénylik ezt a fajta részt. Leírtam miért gondolom így aztán majd kiderül. Elég sok minden bejött a korábban előre leírt véleményem amit tényleg elolvastam, pl Guild wars kapcsán anno. Előtte Riftre is jól eltaláltam milyen lesz. Úgy gondolom a TES kapcsán se fogok tévedni.
    Benne van a lehetőség hogy esetleg A Zenimax megpróbálja kivenni a védekező rész fontosságát mondjuk nem lesz differencia a védet vagy nem védet ütés között, vagy nagyon leveszi a karakterek mozgási sebsebégét. És lehetne folytatni De ezt nem gondolnám hogy ténylegesen meg mernék tenni. Nagyon sok ember van aki pont emiatt várják a TES-t. És annak idején Frednek teljesen igaza volt amikor írta nekem ne várjam el hogy más legyen egy TES. Ennek erről kell szólnia :)