Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #561 Ez csak vélemény, És az alapja mindössze az hogy nem gondolom hogy a Zenimax fog erre hangsúlyt fektetni. Én így gondolom aztán majd kiderül. Tény kevés az info ehhez még. De amit a leendő játékos rétegről elképezlek az sem az ami alapján tennék erre fogadást. Ez kemény harc rendszer lesz.
Azt meg tudom hogy az Európában levő roleplayer ismerőim ez kb300fő, aki még játszik, zöme most a GW2-ben van :) Ők ezt várták :) Csak a szociál rész érdekli őket. Erre a GW2 wiki volt amit olvastam a kedves kiadó hangsúlyt is fektetett. Nem hiszem hogy az akiknek ez a harcrendszer feküdni fog érdekli a social dolog. De meglátjuk :) Nem azt mondom kizárom de nem fogadnék rá most mint arra hogy tutira kemény start lesz :) Valóságos rohanás ki éri el elősször a fővárost :) Erre viszont fogadok :) Ez erről szól nem a social feelingről :)