Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #5156 hangulat király! én a kombattal nem vagyok kibékűlve....olyan súlytalan, szó szerint is:P GW2-ben mikor nyomtam egy bull rush-t éreztem a powert és az erőt ahogy nekiütköztél az ellenfélnek a fegyver suhintásokról és kombókról nem is beszélve itt ez olyan semmilyen...mintha egy krepp papír rollnival ütlegelnék egy szivacspárnát:S ez nagyon nem tetszik és nem is igazán elég így 2014 ben.....spellek is ugyanez nem érzem az erőt pl mikor becsapódik egy tűzlabda stb.
Gw2-ben szinte éreztem az egéren keresztűl,hogy belevágok az ellenfélbe és betalál a spellem...na mindegy! azért várós nagyon,de jobban is figyelhettek volna erre,mert sokat leront a kombat feelingből ami ez egyik fő mozgatórugója egy ilyen játéknak! Bár már nem Gw2-zöm,de az messze felűlmúlt eddig minden kombatot