Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #4513 Nos én nem találtam és engem is elmondhatatlanul zavar! Úgy érzem emiatt olyan semmilyen:S a kombat! Nem érzem a spellek erejét,nem érzem,hogy mennyire erős a karakterem! Orbitális nagy hiba! Remélem még véletlen sem lesz ez így a kiadásnál ,mert az hatalmas öngól! Nem vagyok a híve,hogy 6464654 dmg-et sebeztél feliratok repkedjenek kiverve a szemem,de valamiféle visszajelzés mindenképp kell,mert nagyon levesz az élvezeti értékből!
Ez nagyon nagy negatívum! VISZONT összességében a játék kurvajó!!!! Vannak még csiszolni valók,de szerintem mindenkinek tetszeni fog!
aki craftolt picit tudna segíteni a lebontott cumókból kinyert ékköveket mivel tudom passzítani a cuccokba? illetve most akkor csak a fajomra jellemző stílusu cumókat lehet gyártani?/azok a rúna izék amik megadják a stílusát a cumónak nem tudtam variálni/
A TRAIT-et hogyan kell használni? és a researchot? ja és vettem kész Glyphet,de arra se jöttem rá,hogyan kell applikálni