Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ezzel reszemrol egyet is ertenek, ha nem az lenne a tapasztalat, hogy ezek az egybites jo munkasemberek nem ragadnanak le az adott mmo topikjaban, es nem mondanak el ugyanazt hetente/naponta evrol evre. Persze, 2-3 ev alatt kikopnak, de itt meg csak most lesz premier, muszaj nekem ezt elviselnem meg 2-3 evig? (igen, muszaj... sajnos).
A minosegi szorakozast meglatjuk, amit eddig olvastam az ESO-rol, vagy lattam videokat, es amelyet meseltek kozeli es tavoli ismerosok, azok alapjan nem felek. De mivel lattam mar karon varjut, megvarnam a "vegleges" itelettel a hetfot. Az biztos, hogy a mostani hetvege tapasztalata sokat jelent a kovetkezo idoszak tervezeseben, azzal egyutt, hogy ez meg csak beta, de tudni fogom, hogy hosszu tavon kell e ez nekem, vagy sem. :) (wowot nem fogom abbahagyni, de ha bejon az ESO, akkor az tenyleg csak egy "draga" csetnek marad meg, casualkodni)